Vestfold
Sportsvognklubb

Vestfold Sportsvognklubb på Facebook

Vestfold Sportsvognklubbs side på Facebook er godt besøkt, og vi fortsetter å oppdatere siden med arrangementer ig informasjon. Det anbefales derfor for de som vil å søke opp denne siden og få oppdatert informasjon der når det legges ut. 

Link til Facebook-siden finner dere her.

Nytt medlem?

Ønsker du å bli medlem i Vestfold Sportsvognklubb er det bare å ta kontakt via skjemaet på "Kontakt oss" siden.

Terminliste 2018

Terminliste for 2018 er ikke laget i detalj, men vi fortsetter med onsdagsturer og en og annen dagstur i helger og på fridager innimellom. Alle turer blir annonsert på Facebook siden til Vestfold Sportsvognklubb.
Følg med for oppdateringer.

Vi finner uansett noen trivelige veier som passer bilene våre og tar en og annen stopp underveis for en benstrekk og litt å spise og drikke.

Alle turene vår er åpne for de som vil være med og det krevers ikke medlemsskap for å bli med oss. Fokuset er kjøreglede og et trivelig sosialt miljø. 

Vi fortsetter tidligere års samarbeid med andre bilklubber om felles turer og arrangementer. Blant annet forsøker vi å få med oss enkelte "trackdays" i regi av Norsk Sportsvognklubb. 

Vårmønstringen 2019 - 12. mai fra 0900 til 1500 - Øvrevoll

Norsk Sportsvognklubb arrangerer sin tradisjonelle Vårmønstring søndag 12. mai.

Sportsvogner og ustillere slippes inn fra 0900. Portene åpnes for publikum kl 1100. Arrangementet er i år tilbake på Øvrevoll etter å ha vært arrangert på Fornebu et par år.

Ytterligere informasjon vinner dere på hjemmesiden til NSK (sportsvogn.no) eller Facebook siden deres.
Vi forsøker å legge opp til felleskjøring for de som ønsker det. Eventuell nærmere informasjon om dette kommer via SMS og Facebook-post.

Onsdagstur  15. mai 2019

Vi legger opp til en liten onsdagstur den 15. mai. 

Destinasjon er ikke bestemt. Oppmøte ved Askjem Camping på Sem kl 1800.