Vestfold
Sportsvognklubb

Om klubben

Vestfold Sportsvognsklubb er en liten bilklubb med sete i Vestfold. Vi forsøker å skape et trivelig miljø blant sportsvognsinteresserte i området. Vi er ikke merkespesifikke en er åpne for alle sportsvogner i alle aldre.

Hva er en sportsvogn

Definisjonen på en sportsvogn er relativt vid. Det er lett å tenke seg at det ofte er snakk om en liten toseters sportsbil, men den definisjone blir for unyansert. En sportsvogn er en bil med et sportslig preg på en eller annen måte, det kan være en sprek motor, kul design, racinghistorikk (feks. Minien), eller alt på en gang. Felles for de fleste sportsvogner er vel at de ikke faller inn under kategorien "praktiske familiebiler" selv om unntak (og alternative tolkninger av begrepet) selvfølgelig finnes. i klubben vår er vi mer opptatt at bilinteressen er der enn hvilken bil du kjører.

Aktiviteter

Vi forsøker å være mest aktive i "sommersesongen" som gjerne varer fra tidlig i april til ut i oktober hvis været tillater det. Aktivitetene er i hovedsak turrelaterte i form av turere annenhver onsdag ettermiddag i sommersesongen samt noen helgeturer. 
Vi forsøker også å ha noen aktivitere i vintersesongen for ikke å glemme gleden med sportsvogn, dette kan være garasjetreff eller medlemsmøter med mimring fra sommersesongen. Deltakelse på turene og treffen våre krever ikke medlemsskap, men medlemmer vil få oppdateringer på aktiviteter per SMS.

Har du lyst til å bli medlem?

Fyll ut skjemaet på "Kontakt oss" siden. Så tar vi videre kontakt og legger deg til på SMS lista vår. Medlemskontigenten er for tiden kr 250 pr år.